Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demotywatory.pl

EseluKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc :P Ci ktorzy juz dzis byli na demotach byc moze to widzieli ;d mianowicie :

http://demotywatory.pl/3148195/To-dziwne-uczucie

Ja odrazu zaslonilem rolety i zapalilem swiatlo :P Tak mna drgnelo to xD

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

bajke jak czytasz też trzęsiesz porami ? większych głupot dawno nie widziałem a tam jest ich jak zwykle pełno

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

bajke jak czytasz też trzęsiesz porami ? większych głupot dawno nie widziałem a tam jest ich jak zwykle pełno

To bylo moje pierwsze wrazenie po przeczytaniu tego .. potem zaczalem normalnie myslec i wszystko sie ulozylo xD

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Zawsze po takich tekstach warto posłuchać jakiejś muzyki :)

A po za tym anioły to nie diabły więc ??

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

AHA TO MIAŁO BYĆ STRASZNE

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

@UP

Ale aniołki kradną dzieci bocianowi :P

A jak dla mnie to ładnie wymyślona historyjka i jakoś mnie nie przestraszyła :huh:

Opublikowano

Historyjka fajna, lubię takie rzeczy czytać ale dlaczego anioł? Przecież jest wiele rzeczy straszniejszych niż anioł.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Skoro takie rzeczy wzbudzają w tobie strach i inne tego typu uczucia to masz bardzo słabą psychikę.

Przecież to soft jakich wiele.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Hmmm anioły są straszne ? Od kiedy ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A mi albo siano dało kopa albo nie wiem :D

Bo ani trochę nie ogarnęłęm tego tekstu... :D

Jak ktoś byłby uprzejmy to proszę aby mi wytłumaczył :P

OndteAw.png

Opublikowano

Nie zgodzę się, może dlatego, że czytając to myślałem, gdzie położyłem wykałaczkę.

; )

Opublikowano

Ja się wystraszyłem jak to czytałem, tak dziwnie mi się skojarzyło z moim oknem...

Od razu poszedłem spać, czytałem to wczoraj po 23;00.

Opublikowano

Skoro takie rzeczy wzbudzają w tobie strach i inne tego typu uczucia to masz bardzo słabą psychikę.

Przecież to soft jakich wiele.

Psychika to mam bardzo bardzo slaba... byle jaka straszna historyjka i mam juz jakies leki ;P np w nocy .. wiem ze w domu nikogo nie ma ( Potwory , itp duchy :P ( moze jakies sa xD ) To odrazu mam pelne gacie ze strachu .. bo mysle ze mnie za chwile cos zabije/zje < joke xD > Wiem ze to sie wydaje smieszne.. Kiedys jak bylem maly chyba 7-8 lat mialem to prawdopodobnie widzialem cos w stylu " DUCHA " w moim pokoju. Codziennie ksiadz przyjezdzal poswiecac dom itp .. i nagle z dnia na dzien ja , mama , tata sie wyprowadzilismy sie z domu do tej pory nie znam powodu ... moze to cos co widzialem ?! Nie wiem ... Tylko nie pisac mi ze to wyobraznia bo mama/tata tez to " cos " widzieli .. Tylko nie pisz prosze ze to wymyslone... bo to stalo sie w moim domu naprawde .. chcesz mnie wysmiac to se to daruj ... albo i tak mi to wisi :D

Opublikowano

Esulka w moim domu też coś było jak miałem dokładnie 13-15 lat teraz mam 22lata ale też się strasznie bałem bo drzwi się same zamykały jakąś białą plama gdzieniegdzie w domu była i się ruszała aż się w końcu wyprowadziłem to dziewczyny i się już nie bałem moi rodzice po 4dniach sprzedali ten dom i było git do tej pory się trochę boję ale troszkę to nie wymyślona historyjka

P.S czułem się w tym domu jak by ktoś mi coś chciał powiedzieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...